For vikarer

Udvid dit netværk

Hos MinMedarbejder er du som jobsøgende i højsædet, og derfor gør vi vores ypperste for at sikre dig gode arbejdsforhold, ligesom vi også altid søger at tage hensyn til dine ønsker i forhold til arbejdstider. Som vikar hos os er du aktiv på arbejdsmarkedet, og så er du sikret at få løn fra den virksomhed, hvor du vikarierer. Derudover får du udvidet dit netværk samt en masse ny erfaring og personlig udvikling. Vi forventer af dig, at du er mødestabil og fleksibel, samt at du har mod på nye udfordringer. Derudover forventer vi, at du overholder de aftaler, vi indgår mellem dig og den virksomhed, du skal arbejde i.

Til gengæld tilbyder vi jobs i hele landet hos mange forskellige virksomheder. Vores spidskompetencer er lager, produktion samt pakkeri inde for alle brancher, men sidder du med en helt anden kvalitet, du gerne vil have i spil, så er du altid velkommen til at tage en uforpligtende snak med os - så vil vi prøve at finde et job, der matcher dine kvaliteter bedst muligt. Vi samarbejder blandt andet med Danske fragtmænd, M. Larsen, Kvickly og Brugsen.

Vil du gerne øge dine chancer for at komme i job? Så tilmeld dig MinMedarbejder. Når du bliver oprettet som vikar hos os, får du en profil, hvor du kan se dine timer, så det bliver nemt og overskueligt at holde styr på din arbejdstid.

Du er altid meget velkommen til at sende os dit CV.

Try & Hire

Giver din virksomhed mulighed for at se en medarbejder an i en prøveperiode, inden I beslutter jer for en fastansættelse

TOP