For virksomheder

Høj kvalitet i udvælgelsen af vikarer

Som kunde hos MinMedarbejder vil din virksomhed få tilknyttet en af vores dygtige branchekonsulenter, der har stor viden inde for netop dit fagområde, så vi på den måde får det bedste match mellem vikar og job. Det sikrer en høj kvalitet i udvælgelsen af vikarer til netop det job, du har behov for arbejdskraft til – uanset, hvornår behovet opstår. Dette gør sig også gældende, hvis du ønsker én eller flere vikarer ligegyldigt om det er i én dag eller en længere periode. Vi kan desuden levere vikarer i hele landet med mange forskellige kompetencer.

Opstår behovet akut, kan vi levere vikarer hurtigt og effektivt, så du allerede næste dag har den arbejdskraft, du har behov for. Som kunde betaler du en fast takst per time for den tid, vikaren arbejder for dig. Hos MinMedarbejder tager vi os af selve udbetalingen af lønnen og alle sociale bidrag inkl. pension i overensstemmelse med den overenskomst, der gælder i alle vikariater.

Skulle du mod forventning ikke have behov for vikarer i den periode, der først var antaget, kan du altid opsige vikarer fra dag til dag, og derfor er du kun forpligtet til at have vikaren så længe, behovet er gældende. Hos MinMedarbejder kan du også nemt og enkelt danne dig et overblik over de vikarer og de timer, du har hyret dem ind til, under vores medarbejder- og kundeportal.

Vil du gerne oprettes som kunde hos MinMedarbejder og dermed sikre din virksomhed effektiv hjælp, når behovet opstår? Så er du altid velkommen til at kontakte os

Try & Hire

Giver din virksomhed mulighed for at se en medarbejder an i en prøveperiode, inden I beslutter jer for en fastansættelse

TOP