Om MinMedarbejder

MinMedarbejder.dk er din troværdige samarbejdspartner inden for din branche

Minmedarbejder har hovedkontor i Kerteminde på Fyn, og vores mål er, at vi maksimalt skal have et kontor i Danmark. På den måde sparer vi penge på dyre ressourcer i form af kontorbygninger og personale, som i sidste ende kommer vores vikarer og virksomheder til gode. Hos Minmedarbejder vil vi gerne skabe fremtidens vikarbureau med en nytænkende tilgang til branchen. Det gør vi blandt andet ved hjælp af forskellige digitaliseringsløsninger af de mange processer, som ligger i administration af vikarer og virksomheder. Det betyder, at vi ved hjælp af digitaliseringen kan skabe et vikarbureau, der har de billigste faktorpriser på vikarene i hele Danmark.

Vores store faglighed gør, at vi altid kan sikre vores kunder og vikarer de bedste forudsætninger, når det kommer til at finde lige netop dét match mellem vikar og job, der bedst passer til kvalifikationer og evner. Derfor vægter vi også troværdighed og tillid utrolig højt, og forventer altid, at vores vikarer er mødestabile og seriøse omkring det job, der skal udføres.

Derudover kan du som kunde eller vikar altid forvente af os, at vi gør vores ypperste for at sikre de bedste forhold – både for dig som vikar, men i særdeleshed også for vores kunder, der kan være sikre på, at vi udvælger alle vikarer nøje, så vi på den måde opnår det bedste resultat for jeres virksomhed.

Try & Hire

Giver din virksomhed mulighed for at se en medarbejder an i en prøveperiode, inden I beslutter jer for en fastansættelse

TOP